Webmaster, Belgium
       

My Planet LED is specialist in verlichting. Zoals onze naam laat vermoeden, leggen we vooral het accent op LED. De armaturen die we aanbieden zijn ofwel met geïntegreerde LED modules ofwel bieden ze de mogelijkheid om er LED lampen in te plaatsen.
We bieden een ruim gamma binnenverlichting (plafondlampen, wandlampen, hanglampen, schilderijverlichting, inbouwspots, railverlichting, staande lampen,...) alsook buitenverlichting (wandlampen, plafondlampen, verstralers, grondspots,...).

U kan uw keuze ook maken per ruimte (badkamer, woonkamer, bureel, winkel,...) of per stijl (modern, klassiek, design, industrieel of landelijk).
My Planet LED is begaan met de natuur. Daarom willen we LED zo veel mogelijk promoten. Het spreekt natuurlijk voor zich dat we als bedrijf ook willen winst maken maar we willen dit op een ethisch verantwoorde manier doen, met respect voor mens en milieu. Wij zoeken ook partners die dergelijke visie ondersteunen.

Luc's Websites
  1. My Planet LED
    My Planet LED is specialist in verlichting. We leggen vooral het accent op LED. We bieden armaturen aan met geïntegreerde LED modules of ze bieden de mogelijkheid om er LED lampen in te plaatsen. Service is bij ons heel belangrijk. Contacteer ons indien u met vragen zit (info@myplanetled.com).


Luc's Connections

Other Affiliates [ View All ]

Platinum Sponsor